Πέμπτη, 30 Ιουνίου

«Με ρώτησαν για να ξαναβγούν;» – Η απάντηση του Θεοφάνους για τις δηλώσεις στους One

Με αφορμή τις κουβέντες που ειπώθηκαν μεταξύ τους

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 ο κορυφαίος και ταλαντούχος Γιώργος Θεοφάνους, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για όλα! Εκτός όμως από το τηλεοπτικό του μέλλον και την εκπομπή του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ONE με αφορμή την επανένωσή τους.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους
Ο γνωστός συνθέτης, ρωτήθηκε σχετικά με την «κόντρα» που άνοιξε και απάντησε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν βγήκα ποτέ να κάνω καμία δήλωση. Με ρώτησαν για τους ΟΝΕ και είπα ότι τώρα ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνια μετά; Το ξέρω ότι είναι δικό μου δημιούργημα. Με ρώτησαν για να ξαναβγούν; Με ρώτησαν τι να ξανατραγουδήσουν; Κανονικά δεν δικαιούνται να το κάνουν. Εγώ τους έδωσα την ευχή μου και άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν με ρώτησαν».

«Δεν με πειράζει αυτό, με πειράζει που μια εικόνα που στήθηκε τόσο όμορφα πριν από 20 χρόνια να υπάρχει με αυτόν τον τρόπο τώρα. Το συγκεκριμένο πράγμα ήταν εκείνο. Ας έκαναν κάτι άλλο, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εγώ δούλευα μαζί του 3 χρόνια στην Κύπρο, είναι πολύ καλός τραγουδιστής».

 

Διαβάστε επίσης