Κυριακή, 26 Ιουνίου

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Τους προστάτευσα όταν η Σοφιάνα χώθηκε στην αγκαλιά του Άρη» – Η συνομιλία με την Μαρία Αντωνά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο εκκεντρικός παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε για την επικοινωνία που είχε με την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά αλλά και την έπαρση που έχει ο παίκτης των Μπλε. Επίσης μίλησε για ένα περιστατικό στην παραλία, ανάμεσα στον Άρη και την Σοφιάνα, όπου εκείνος τους είχε προστατέψει και είχε απομακρύνει την κάμερα από πάνω τους.

«Μίλησα με την Μαρία Αντωνά γιατί είμαι πάρα πολύ τίμιος και όταν βγήκα την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα ότι επειδή είδα τι διαστάσεις πήρε το θέμα θα ήθελα να σου πω κάτι. Αυτά που είπα υπάρχουν, τα είδα, τα είπα με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Με πολέμησες πάρα πολύ και δικαιολογήθηκε. Ο Άρης έχει έπαρση και πολύ ηγετικό χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

 

Διαβάστε επίσης