Κυριακή, 26 Ιουνίου

“Φοβήθηκε ότι δεν θα κάνουμε παιδιά αν…” – Μαυρίκιος και Ιλάειρα “σπάνε” τη σιωπή τους για το Assia Express

«Λέω φεύγουμε τώρα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν και για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express. Το ζευγάρι αποχώρησε από το παιχνίδι μόλις μια εβδομάδα μετά την αναχώρηση του από Ελλάδα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Όπως ανέφεραν, το κύριος λόγος που αποχώρησαν ήταν προσωπικός, αφού η Ιλάειρα φοβόταν πως θα κολλήσει κάτι και δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά.

Οι αποκαλύψεις Μαυρίκιου – Ιλάειρας για το Asia Express
«Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος.

Με την Ιλάειρα να απαντά: «Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ».

Ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει ο Μαυρίκιος στα social media: «Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα».

 

Διαβάστε επίσης