Κυριακή, 26 Ιουνίου

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένεια του

Τι συνέβη;

Τα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματα του και να ασχοληθούν με τη μουσική. Ο γιος του ήδη έχει βγάλει τα πρώτα του τραγούδια με ορισμένα από αυτά να έχουν γίνει επιτυχίες, ενώ η κόρη του τώρα κάνει τα πρώτα βήματα στο χώρο.

Οικογενειακώς λοιπόν , ξεκινάνε την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο και βγήκε σχετικά ανακοίνωση με τις ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση για την περιοδεία του Πλούταρχου με τα παιδιά του
Ο Γιάννης Πλούταρχος μας χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές κι αυτό το καλοκαίρι, με μία σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα και την Κυπρο, έχοντας μαζί του τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα!

Με την ξεχωριστή φωνή του και την αυθεντική παρουσία του, ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει τις καλοκαιρινές βραδιές αλλιώτικες από τις άλλες, με τις μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Κακοσαίος, ο τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης που έχει «μαγέψει» με τα προσωπικά του επιτυχημένα singles και τις δυνατές του ερμηνείες, καθώς και η Κατερίνα, που με τη βελούδινη φωνή της ερμηνεύει παλιές μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Η ξεχωριστή καλλιτεχνική συνύπαρξη θα παρουσιαστεί πρώτη φορά την Τρίτη 5 Ιουλίου, στο θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας.
Σε αυτές τις δύο βραδιές, ο καταξιωμένος κι αγαπητός ερμηνευτής συναντά επί σκηνής τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο έχουν συμπράξει και δισκογραφικά, σ’ ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα θα περιοδεύσουν σε μεγάλες πόλεις, γεμίζοντάς μας με την «μαγεία» της μουσικής και της φωνής τους!

Γιάννης Πλούταρχος παιδιά καλοκαιρινή περιοδεία

Διαβάστε επίσης