Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Σάκης Τανιμανίδης: Με αυτό το κόμμα ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές!

Αποκάλυψη!

Ύστερα από τόσους και τόσους celebrities που έχουν βρεθεί στα έδρανα της Βουλής, φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Ο νέος και ωραίος Σάκης, είναι λέει ένα από τα πρόσωπα εκείνα που ενδιαφέρει τα μεγάλα τα κόμματα, μιας και θεωρούν πως έχει όλο το… πακέτο για να μπορέσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του μετά τον στίβο του «Survivor» και στον στίβο της πολιτικής. Και είναι σου λέει κανονικό πακέτο και όχι… «μακέτο»!

Είναι εμφανίσιμος, μορφωμένος, επικοινωνιακός, έχει λέγειν, τον ξέρει ο κόσμος και βεβαίως-βεβαίως έχει και ολόκληρο «στρατό» στα social media. Οπότε τι άλλο να ζητήσει κανείς; Σου λέει…

Σάκης Τανιμανίδης: Με αυτό το κόμμα ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές!

Μάλιστα, τώρα που η τηλεοπτική πορεία του Σάκη θυμίζει… «τοπίο στην ομίχλη», μιας και κανείς δεν ξέρει τι του τηλε-ξημερώνει, η ιδέα της πολιτικής μπορεί να πάρει και ιδανικές διαστάσεις και να λειτουργήσει σαν σανίδα σωτηρίας.
Άλλωστε και ο μπαμπάς του Σάκη ήταν έντονα πολιτικοποιημένος με το ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι δραστήριος και τώρα με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, οπότε όσοι γνωρίζουν λένε πως είναι θέμα χρόνου εν όψει εκλογών ο Σάκης Τανιμανίδης να δεχτεί στενή πολιορκία για να πει το μεγάλο ναι!

Διαβάστε επίσης