Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι δηλώσεις για Φιλιππίδη που προκάλεσαν την αντίδραση του Λιάγκα – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με ανανεωμένο look καθώς πλέον είναι… ξανθός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Ωστόσο οι δηλώσεις του για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που έχει δημιουργήσει σχολή. Κι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός. Τώρα, τι έχει συμβεί, θα το δούμε. Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν μαζί του. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο;» δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε: «Εγώ παρακαλάω να είναι όλοι οι άνθρωποι αθώοι. Και ο Πέτρος να αθωωθεί. Από την άλλη, όμως, όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”.

Τι δεν έχει καταλάβει; Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Μακάρι να είναι αθώος, το εύχομαι κι εγώ που τον γνωρίζω. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν είναι… τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο! Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Πώς θα γίνει;».

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Καταλαβαίνω ότι δεν έχει παρακολουθήσει τίποτα; Ο τρόπος που απαντά είναι ότι δεν έχω ιδέα ή δεν καταλαβαίνω αυτά που ακούω».

 

Διαβάστε επίσης