Πέμπτη, 30 Ιουνίου

”Όλες μου οι σχέσεις ήταν επεισοδιακές και δεν…”: Αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Ταταράκης

Όσα είπε για τις γυναίκες της ζωής του

Ο Δημήτρης Ταταράκης, ανερχόμενος τραγουδιστής που στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως μοντέλο, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», όπου κατά βάση μίλησε για τις επεισοδιακές σχέσεις της ζωής του. Στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε το πρωινό της Δευτέρας 13/6 αναφέρθηκε ανώνυμα και σε μία ”επώνυμη” σχέση του για την οποία έγινε μεγάλος ντόρος.

Ο λόγος φυσικά για τη γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του survivor Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία ο Ταταράκης διατηρούσε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης. Η Ελευθερίου μπορεί να μην ξεχώρισει για τις επιδόσεις της στο survivor, ωστόσο προσπαθούσε να δίνει το 100% σε κάθε αγώνισμα, πράγμα που της έχει αφήσει ανεξίτηλες πληγές, όπως μας αποκάλυψε πρόσφατα με φωτογραφία που δημοσίευσε.

Τι δήλωσε ο Ταταράκης για τις σχέσεις του στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»
«Το νέο μου τραγούδι έχει το όνομα της γιαγιάς μου, Μαργαρίτα, και είναι αφιερωμένο σε εκείνη. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε, γιατί η μητέρα μου εργαζόταν. Μεγάλωσα σε μια πολυκατοικία που ήμασταν όλοι συγγενείς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταταράκης.

Αναφερόμενος στο πώς ήταν ως έφηβος, ο Δημήτρης Ταταράκης σημείωσε: «Είχα γίνει λίγο “μπούλης”, πήρα γύρω στα 20 κιλά στο λύκειο και μέσα σε ένα καλοκαίρι τα έχασα, δε μου άρεσα και έκανα την προσπάθεια να τα χάσω. Στα 17 μου είδα μια αφίσα με έναν γυμνασμένο άνδρα στην Ερμού και είπα ότι έτσι θα γίνω και εγώ. Ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ως μοντέλο έκανα δουλειές, αλλά οικονομικά δεν ήμουν καλά, δούλευα και βράδυ για να συντηρήσω τον εαυτό μου».

Τέλος στο επίμαχο κομμάτι για τις σχέσεις του ανέφερε:

«Είχα μια σχέση, έτυχε να είναι γνωστή η κοπέλα και συζητήθηκε πολύ. Όλες μου οι σχέσεις ήταν επεισοδιακές και δε μιλάμε, δεν κρατάμε επαφές. Δεν παθαίνω κρίση αν δω ένα σπυράκι, είχα πάρα πολλά μικρός, έκανα θεραπεία για να φύγουν. Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι μου στο ραδιόφωνο αισθάνθηκα λίγο αμήχανα».

«Αν μου αρέσει μια κοπέλα, φλερτάρω, μόνο αν είμαι χάλια ψυχολογικά δε φλερτάρω. Έχω κάνει σχέση με θαυμάστριά μου, της έκλεισα τραπέζι στο μαγαζί που δούλευα».

 

Διαβάστε επίσης