Πέμπτη, 30 Ιουνίου

«Αποκλεισμός από τον θεσμό το λιγότερο!» – Απασφάλισε η Ιωάννα Τούνη για τον χαμό στα Mad VMA

Ωστόσο δεν παρευρέθηκε φέτος…

Μπορεί να μην παρευρέθηκε φέτος στον θεσμό των μουσικών βραβείων Mad, ωστόσο δεν θα γινόταν να έχει απήχηση σε τόσο κοινό και να μην τοποθετηθεί σε ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που αφορά όλους μας. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία μπορεί να μην έκανε κάποια ανάρτηση, όπως άλλοι άνθρωποι της showbiz όπως η Αθηνά Οικονομάκου για παράδειγμα, ωστόσο έδωσε μία απάντηση που τα είπε όλα, σε σχόλιό της στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Mega για τα Mad VMA, ανακοίνωση κοινοποίησε και η δισκογραφική που εκπροσωπεί τον Light, Panik Records, για το συμβάν.

Το αιχμηρό σχόλιο της Τούνη για το συμβάν
Η Ιωάννα μη θέλοντας προφανώς να δώσει παραπάνω αξία σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έκανε κάποια ανάρτηση, απλά αρκέστηκε σε ένα μόνο σχόλιο κάτω από σχετική με τον καυγά δημοσίευση της Σούλας Γκλάμορους.

Απασφάλισε η Ιωάννα Τούνη για τον χαμό στα Mad VMA

Οι σοκαριστικές περιγραφές της Κορομηλά
Ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα, που θα παρέδιδαν βραβείο ήταν και η Ρούλα Κορομήλα, η οποία αποδοκίμασε φανερά το γεγονός και μάλιστα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη 23/6 από το δελτίο ειδήσεων του mega,δήλωσε πως τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να καταδικάζονται και πως αν κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει από τη βραδιά, θα ήταν οι διαπλεκόμενοι.

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές», συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega.

Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό.

«Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρυσα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα».

 

Διαβάστε επίσης