Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Τζόζεφ Κουίν: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο πρωταγωνιστής του Stranger Things

Μπλεξίματα είχε στο αεροδρόμιο ο ηθοποιός Τζόζεφ Κουίν, όπως μεταδίδουν τα ξένα Μέσα ενημέρωσης. Ο “Eddie Munson” της σειράς Stranger Things 4 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την πρώτη του εμφάνιση στην εκπομπή The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον.

Όπως ανέφερε, όμως, στην αρχή της συνέντευξής του, μόλις πάτησε το πόδι τους στις ΗΠΑ βρέθηκε αντιμέτωπος με τις Αρχές. «Παραλίγο να μην καταφέρω να έρθω. Τέθηκα υπό κράτηση στο τμήμα μετανάστευσης χθες. Με πήραν και με πήγανε σε ένα θα το έλεγες μπουντρούμι», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος Τζόζεφ Κουίν και πρόσθεσε:

«Μου είπαν να περιμένω εκεί για 20 λεπτά, μέχρι που με κάλεσαν σε ένα άλλο γραφείο και με ρώτησε ένας “τι κάνετε στις ΗΠΑ, κύριε;” και απάντησα “στην πραγματικότητα ήρθα να γνωρίσω τον Jimmy Fallon στο The Tonight Show”. Δεν με πίστευε».

Ο ρόλος του στο Stranger Things, τελικά, ήταν αυτός που τον βοήθησε να «αποδράσει»: «Ένας από τους συναδέλφους του τον κοιτάει, με κοιτάει και λέει “Άσε τον Eddie ήσυχο!” και του λέει “Είναι ο Eddie από το Stranger Things” και ήταν ο άλλος σε φάση “Είσαι όντως ο Eddie Munson;”.

Με ρώτησε κιόλας “Θα επιστρέψεις την επόμενη σεζόν;”. Του είπα “δεν ξέρω” και μου είπε “το καλό που σου θέλω” και μου έδωσε το διαβατήριό μου».

Διαβάστε επίσης