Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Τραγωδία στα Σπάτα: Η νέα εκδοχή για τον θάνατο του 21χρονου Jack Fenton – Τι αναφέρει η Daily Mail

Σοκ έχει προκαλέσει το δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα, που έκοψε το νήμα της ζωής του 21χρονου γόνου πλούσιας οικογένειας Jack Fenton. Οι Αρχές εξετάζουν το τι προκάλεσε την τραγωδία, με νέο δημοσίευμα της αμερικανικής Daily Mail να περιγράφει μία νέα θεωρία.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι ερευνητές της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 21χρονος να βγήκε από το ελικόπτερο, έχοντας ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα, και να επέστρεψε στη συνέχεια τρέχοντας για να το πάρει.

«Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στην περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με εάν κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες» δήλωσε εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας.

Ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, επεσήμανε πως «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Jack Fenton ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου. Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.