Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Έλενα Λυσάνδρου: Aυτό είναι το instagram της κύπριας του GNTM που δίχασε τους κριτές με το ύψος και το μακιγιάζ της

Είναι μια κούκλα και ας είναι μινιόν

Άλλοι χάρηκαν, άλλοι όμως βρήκαν υποκριτική την πρεμιέρα του GNTM 5, όπως και τη στάση των κριτών στο θέμα του diversity που επηρεάζει κατά πολύ τις επιλογές τους. Μία από τις διαγωνιζόμενες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν και η κύπρια Έλενα Λυσάνδρου, που απέσπασε μισά κακά και μισά καλά σχόλια και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω φωτογραφίες της εντυπωσιακής κοπέλας από το λογαριασμό της στο instagram.

Kαι ενώ η Έλενα είναι μόλις 19, είχαμε από την άλλη και την πρόκριση της κυρίας Τίτσας Λάβδα, ετών 79, που κατέπληξε τους κριτές αλλά και το κοινό με την εμφάνισή της, αλλά και την αυτοπεποίθησή της και έτσι της έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αυτό είναι το Instagram της Έλενας Λυσάνδρου του GNTM
Η 18χρονη Έλενα Λυσάνδρου από την Κύπρο εργάζεται ως μοντέλο – influencer στο Instagram.

Έχει ύψος 1,64, ξανθά μαλλιά και πανέμορφο πρόσωπο, στο Instagram έχει ήδη πάνω από 40.000 followers και αρχικά εντυπωσίασε τους Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, ενώ η Βίκυ Καγιά ξενέρωσε από το γεγονός ότι φορούσε make up στην οντισιόν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησε ιδιαίτερα με το ύψος της (1.64) και είπε πως θα “χάνεται” μέσα στα ρούχα των μοντέλων αλλά επίσης της έδωσε το “ναι” της.

 


Διαβάστε επίσης

Comments are closed.