Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 8 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Πάφος: Ανατροπή στην υπόθεση της Λέσια – Ατύχημα και όχι δολοφονία λέει ιατροδικαστής
Instrumental

Πάφος: Ανατροπή στην υπόθεση της Λέσια – Ατύχημα και όχι δολοφονία λέει ιατροδικαστής

Hallocy.comBy Hallocy.com24/03/202377 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος που αντιμετώπιζε κατηγορίες δολοφονίας και βιασμού – Ιατροδικαστής από την Ελλάδα έβγαλε διαφορετικό πόρισμα από τους Κυπρίους συναδέλφους της

Μια καθολική ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της 29χρονης Λέσια από την Ουκρανία που βρέθηκε νεκρή σε περιοχή της Πάφου στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος ο οποίος είχε θεωρηθεί κατηγορούμενος για δολοφονία της 28χρονης Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα στη περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού στη Κύπρο, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος. Η δεύτερη νεκροτομή που έγινε από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου που κλήθηκε από την Ελλάδα, κατέδειξε πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Μετά τη πρώτη νεκροψία που είχαν κάνει δύο Κύπριοι Ιατροδικαστές, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για έγκλημα και η 28χρονη είχε ριχτεί στον γκρεμό βάθους 100 μέτρων αφού πριν είχε στραγγαλιστεί και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικώς.

Εκ των πραγμάτων εγείρεται σοβαρότατο θέμα για τους Κύπριους ιατροδικαστές, καθώς δεν είναι η πρωτη φορα που καταλήγουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις για σοβαρές υποθέσεις θανάτων. Πριν λίγα χρόνια είχαν αποφανθεί ότι γυναίκα είχε πεθάνει από αναθυμιάσεις καπνού που προκλήθηκαν από αναμμένο τσιγάρο και μετά από χρόνια διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε κακοποιηθεί άγρια και είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγο της.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη νεκροτομή στην Λέσια κατέδειξε ότι ο θάνατος οφείλεται σε κάταγμα του υοειδούς οστού, που καταδεικνύει στραγγαλισμό, ενώ εντοπίστηκαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης της Ουκρανής. Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι η κοπέλα προσπάθησε να βγάλει μία Selfie και παραπάτησε και απέδωσε τα τραύματά του στα χέρια στην προσπάθειά του να την κρατήσει. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος είχε ζητήσει εξέταση από ιδιώτη γιατρό μετά από ισχυρισμούς πως καταρριχήθηκε και αναρριχήθηκε για να την σώσει χωρίς να τα καταφέρει. Ο ιδιώτης ιατροδικαστής που τον εξέτασε είχε επιβεβαιώσει όσα υποστηρίζει εκείνος στις Αρχές.

Τα αρχικά στοιχεία εις βάρος του

Ο 30χρονος αρχικώς αντιμετωπίστηκε ως μάρτυρας ενός τραγικού συμβάντος που οδήγησε στο θάνατο της Λέσια. Ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία για το σημείο που βρισκόταν το πτώμα της 28χρονης και έδειχνε σοκαρισμένος. Ωστόσο τα στοιχεία που άρχισαν να προκύπτουν από την έρευνα τον κατέστησαν κύριο ύποπτο δολοφονίας.

Οι πρώτες υποψίες γεννήθηκαν όταν διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Στη συνέχεια οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα, ενίσχυσαν τις υποψίες σε σημείο που η δολοφονία θεωρήθηκε βέβαιη

Οι αμυχές στα χέρια του «διαβάστηκαν» ως βίαιη σωματική επαφή με άλλο πρόσωπο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι αυτή προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία Selfie και παραπάτησε στην άκρη του γκρεμού και στη προσπάθεια του να τη κρατήσει προκλήθηκαν τα τραύματα στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΕρωτευμένος ξανά ο Μπο – Ποια είναι η νέα του αγαπημένη
Next Article Ύψος: Γιατί και πόσο κονταίνουμε όταν μεγαλώνουμε – Πώς θα κερδίσουμε πόντους

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Read More




Most Popular

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.