Σάββατο, 13 Αυγούστου

Γιώργος Αγγελόπουλος: O λόγος που δεν βλέπει το Survivor!

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον νέο κύκλο του Survivor.

Ο Ντάνος αποκάλυψε τους λόγους που δεν παρακολουθεί το Survivor 2018 και τόνισε πως είναι άδικο να υπάρχει σύγκριση των παικτών με τους περσινούς.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

“Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια γιατί έπρεπε να τα σχολιάσω στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ξεκίνησα να το δω, αλλά δεν μπορώ να το ξαναδώ.

Επειδή η παραλία των Διασήμων είναι η ίδια με αυτή που ζήσαμε εμείς είναι σαν να βρίσκεται ένας ξένος στο δικό μου κτήμα. Είναι σαν να βλέπω την πεντάμηνη ζωή μου να τη ζει κάποιος άλλος με τον τρόπο του.

Μου είναι κάπως περίεργο. Πάντως, είναι άδικο να συγκρινόμαστε οι παλιοί παίκτες με τους νέους. Καθένας έχει την προσωπικότητά του. Βέβαια, ακόμα και εγώ όταν το είδα πήγα αυτόματα να κάνω τη σύγκριση”.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως φοβάται μόνο τον Θεό: “Δεν φοβάμαι κάτι. Τίποτα. Μόνο τον Θεό και μην πάθει κάτι η οικογένειά μου φοβάμαι, χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός. Ο φόβος στον Θεό είναι κυρίως σεβασμός. Αν αφήσουμε αυτά τα δύο, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο να φοβάμαι”.

 

Διαβάστε επίσης