Σάββατο, 13 Αυγούστου

Στέλλα Μπεζαντάκου: Τα «αρρωστημένα» μηνύματα που δέχεται από θαυμαστή της

Σοκ έπαθε η Στέλλα Μπεζαντάκου όταν πριν από λίγες μέρες άρχισαν να καταφτάνουν στο messenger της hardcore μηνύματα από έναν θερμόαιμο και ιδιαίτερα βιτσιόζο θαυμαστή της.

Ο Σπύρος, όπως της συστήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso, έχει υποτακτικό ρόλο στον σεξ και αναζητά μια λαχταριστή αφέντρα για να τον… πατήσει κάτω και να τον εξευτελίσει!

Τι ήταν να το διαβάσει αυτό η γνωστή τραγουδίστρια;

Εμεινε στήλη άλατος και λίγο έλειψε να της πέσει το κινητό από τα χέρια. Στην αρχή δεν του έδωσε σημασία.

Αλλωστε, είναι πολλοί εκείνοι που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα τα οποία ξεπερνούν τα όρια. Ο wannabe σκλάβος της, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τη… βομβαρδίζει με τις πονηρές επιθυμίες του.

«Η θέση μου και η αξία μου είναι να σκουπίζω τα παπούτσια σας, κυρία μου. Είστε ανώτερή μου και το ξέρετε. Θα με σπάτε στο ξύλο με φάπες, με καρπαζιές, με κλοτσιές, με το μαστίγιο, κυρία. Είμαι το σκουπίδι σας, το υποπόδιό σας, το ξέρετε, κυρία…» της έγραψε, μεταξύ άλλων, εκφράζοντας κατόπιν την επιθυμία του να της κάνει δώρο τον εαυτό του για τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να τον εξευτελίσει όπως εκείνη θέλει.

«Δεν έχω καμία αξία μπροστά σας, παρά μόνο για να σκουπίζω τις σόλες των παπουτσιών σας, είμαι ένα μηδενικό, ένας αρσενικός σκλάβος που πιστεύει στη θηλυκή υπεροχή και υποστηρίζει την παγκόσμια μητριαρχία» συνέχισε ο Σπύρος, εκλιπαρώντας τη Στέλλα να γίνει η αφέντρα του και να τον υποτάξει δίνοντάς του ένα γερό ξύλο με μαστίγιο!

Μία, δύο, πέντε, δέκα, η εκρηκτική τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα, στο οποίο του εξήγησε με όλη την ευγένεια που τη διακρίνει ότι είναι μια παντρεμένη γυναίκα, πολύ ευτυχισμένη με τον άντρα της και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει η αφέντρα του ίδιου ή κανενός άλλου.

Οπως επίσης του έγραψε, προτού τον μπλοκάρει οριστικά από το messenger της, δεν την κολακεύουν καθόλου τέτοιου είδους εκδηλώσεις θαυμασμού.

 

Διαβάστε επίσης