Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

“Δεν την ξέρω την Γερονικολού! Μοιάζει στην Βουγιουκλάκη;” (βίντεο)

Απίστευτο “κάρφωμα” στην ηθοποιό!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Γερονικολού θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” και θα υποδυθεί την Λίζα Πετροβασίλη, δέχθηκε απίστευτες επιθέσεις.

Ο ρόλος είναι συνδεδεμένος με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και αυτός είναι ο λόγος που η ηθοποιός δέχθηκε άσχημες κριτικές για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δεν γίνεται” και μίλησε και για την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για την Μαρία Κορινθίου όπου υποδύεται τη μητέρα της Κατερινιώς στην παράσταση «Νεράιδα και το παλικάρι» και αναφέρθηκε και σε αυτή την πρωταγωνίστρια.

Ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε για την Κατερίνα Γερονικολού και η Χρυσούλα Διαβάτη την… άδειασε δημόσια!

“Ναι το έχω ακούσει αλλά δεν την ξέρω την κοπέλα, της μοιάζει; Ε αφού δεν την ξέρω τι να κάνω; Έχουν γίνει πολλοί οι ηθοποιοί με τις σχολές, είναι πάνω από 10.000 ηθοποιοί. Μπορώ να ξέρω 10.000 ηθοποιούς;” απάντησε η ηθοποιός.

Ο δημοσιογράφος όμως την ενημέρωσε ότι έχει παραμείνει μελαχρινή για τον ρόλο: “Μπράβο της, δεν την είδα την κοπέλα, δεν τη ξέρω” επέμεινε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Τι είπε όμως για την ξανθιά πλέον Μαρία Κορινθίου; “Της είπαν να τα βάψει. Εμείς είμαστε και ηθοποιοί που υπακούουμε τις εντολές. Για μένα κακώς τα έβαψε” απάντησε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης