Πέμπτη, 9 Ιουλίου

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι οριστικό! Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της “έκλεισε”!

Η ανακοίνωσή της…

Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, έκλεισε και είναι οριστικό! Η επίσημη ανακοίνωσή της…

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ίδια θέλησε να μοιραστεί αυτά τα νέα…

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι οριστικό! Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της έκλεισε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι οριστικό! Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της έκλεισε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι οριστικό! Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της έκλεισε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι οριστικό! Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της έκλεισε!

“Σήμερα κλείνει το κεφάλαιο Γιουγκερμαν για μένα! Μια διαδρομή που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου! Μεγάλη, γεμάτη σεζόν! 20 άτομα θίασος! Όλοι ένας κι ένας! Σας ευχαριστώ όλους για την έμπειρια για την βοήθεια και τη στήριξη! Διάλεξα τυχαία κάποιες φωτό από τις πρόβες μας κυρίως, εκεί που γνωριστήκαμε που δεθήκαμε που αρχίσαμε σιγά σιγά να στήνουμε την παράσταση! Δημήτρη Ταρλοου σ´ευχαριστώ παρα πολύ που με επέλεξες και με έκανες μέλος της οικογένειας του Πορεία και του θιάσου! Πέρασα υπέροχα! Εύχομαι να συναντηθούμε ξανά! Σήμερα είναι λίγο ανάμεικτη συναισθηματικά μέρα, καθως η παράσταση θα συνεχίσει αλλά για μένα ο κύκλος κλείνει εδώ! ”

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σπάει την σιωπή του για τον χωρισμό από την Μακρυπούλια! Όλη η αλήθεια!

Την σιωπή του έσπασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από την επί 9 χρόνια σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση τους; Χωρίζουν ή είναι μαζί;

Πριν από λίγες ημέρες είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια να χωρίζουν, ωστόσο, ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha τα διέψευσε όλα.

«Με την Ζέτα σε ένα χρόνο κλείνουμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν χωρίζουμε. Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι μαζί του… αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση…»!

Τι λέει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χώρισε από την Ζέτα; «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό και στον ψυχισμό κανενός. Είναι κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου, που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για σένα». Ζηλεύει την Ζέτα Μακρυπούλια; «Η ζήλεια είναι σαν την ζάχαρη. Η πολύ βλάπτει…»!

Διαβάστε επίσης