Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου

Πως εξηγούν οι ανακριτές τα δάκρυα του Νίκου Μεταξά – Δάκρυσε πολλές φορές….

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια πρωτόγνωρη υπόθεση για την ανακριτική ομάδα του Τ.Α.Ε Λευκωσίας. Για 62 ημέρες η ανακριτική ομάδα ανέκρινε καθημερινά τον Νίκο Μεταξά, καταφέρνοντας να του αποσπάσει όσες πληροφορίες και στοιχεία ήθελε για να στοιχειοθετήσει την υπόθεση.

Με αφορμή τα δάκρυα του «Ορέστη» την στιγμή που ανέγνωσε την απολογία του, ο «Alpha» ζήτησε την άποψη Ανακριτή που έζησε τον Μεταξά από τις 20 Απριλίου μέχρι και σήμερα.

«Αυτά τα δάκρυα μπορεί να είναι πρωτόγνωρα για εσάς τους δημοσιογράφους. Εμείς τα ζούμε εδώ και 62 ημέρες. Είναι η άμυνα του, όταν θέλει να κάνει επίκληση στο συναίσθημα», μας ανέφερε ο Ανακριτής για να μας υποδείξει ότι ο Νίκος Μεταξάς έγραψε την απολογία του με πολύ προσοχή.

«Είναι άνθρωπος κενός συναισθημάτων. Τον νοιάζει μόνο η εικόνα του και ο εαυτός του. Τα δάκρυα του έχουν εξήγηση και εμείς την ξέρουμε. Δάκρυσε πολλές φορές. Δάκρυζε πάντα  όταν αποφάσιζε να μας πει την αλήθεια για μια υπόθεση. Πολλές φορές προσπαθούσε να θολώσει τα νερά και όταν δεν μπορούσε να αμφισβητήσει τα στοιχεία έκλεγε και μας έλεγε την αλήθεια», μας ανέφερε ο Ανακριτής.

 

Διαβάστε επίσης