Τετάρτη, Μάιος 27

Αλίκη Κατσαβού: Τι είπε στον μικρό Φοίβο για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά; – Λυγίζει η περιγραφή

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Δεν θα πιστέψετε τι είπε η Αλίκη Κατσαβού στον μικρό Φοίβο για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! Η ίδια λυγίζει με την περιγραφή. Τι ήταν αυτό που μοιράστηκε για τις δύσκολες ώρες που περνάει τώρα;

Μπορεί ο Κώστας Βουτσάς να έφυγε από την ζωή εδώ και λίγες ημέρες, αλλά όπως και ο ίδιος θα έλεγε, η ζωή συνεχίζεται και η οικογένειά του προσπαθεί να ακούσει τα λόγια του.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε πρόσφατα μετά τον χαμό του μεγάλου ηθοποιού, στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ανάμεσα σε όλα μίλησε και για την κατάσταση με τον μικρό της γιο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει που είναι ο πατέρας του. Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι».

«Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».

 

Διαβάστε επίσης