Τρίτη, 27 Ιουλίου

MasterChef: Η κίνηση του Σταύρου που έφερε αντιδράσεις – Τους άφησε όλους άφωνους (vid)

MasterChef 4: Από τις πιο δύσκολες στιγμές στον διαγωνισμό είναι η ώρα της ψηφοφορίας στο MasterChef και μια τέτοια στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (6/3)

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έχασε στην ομαδική δοκιμασία.
Έτσι, ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος ήταν ο Σταύρος κλήθηκε να επιλέξει ποιος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης.

Εκείνος θεώρησε σωστό να βάλει τον εαυτό του, αφού όπως είπε αναλαμβάνει την ευθύνη.
Όταν έφυγαν οι κριτές από το πλατό, ο Σταύρος δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα μπροστά στους συμπαίκτες του.

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε πρωταγωνιστής ενός ακόμα σκηνικού.

Παραδέχτηκε μπροστά στους κριτές πως σκεπτόταν να μη μαγειρέψει.
Αυτό το γεγονός προκάλεσε εντύπωση στους καταξιωμένους σεφ, αλλά και στους συμπαίκτες του.

«Σαν ομάδα είχαμε πειθαρχεία και επαγγελματισμό. Αν εξαιρέσουμε το μενού και αυτό που έφαγαν οι καλεσμένοι, χωρίς να θέλω να προσβάλω την αντίπαλη ομάδα και με κάθε σεβασμό, νομίζω ότι εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι», είπε ο Σταύρος Γεωργίου προκαλώντας αντιδράσεις.

«’’Δε θέλω να σας μειώσω, αλλά σας μειώνω’’. Ήταν ασέβεια αυτό που είπε. Δε μου άρεσε καθόλου. Σιγά σιγά βλέπουμε τον χαρακτήρα του καθενός εδώ μέσα», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Διονύσης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλοντας να καταλάβει τι συμβαίνει με τον Κύπριο παίκτη και γιατί σκέφτηκε να μη μαγειρέψει.
«Το ζητούμενο είναι τα νόστιμα πιάτα. Χάσατε γιατι κάποιοι άλλοι έκαναν πιο σωστά πράγματα από εσάς. Τι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει; Να ακυρώσουμε τις 25 ψήφους πολύ σπουδαίων καλεσμένων που είχαμε;»

Τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά φαίνεται πως δικαίωσαν τους παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι θίχτηκαν από τις δηλώσεις του Σταύρου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης