Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

«Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι…» – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της 16χρονης στο σημείο που άφησε την ψυχή της

Ο πατέρας της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στα στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα συγκλονίζει με τα λόγια του για τον χαμό της κόρης του.

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας της κοπέλας έδειξε το σημείο από όπου σύμφωνα με την αστυνομία έπεσε το παιδί του. «Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι…», ανέφερε ο πατέρας λέγοντας επίσης πως είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού για το θρίλερ στα Τρίκαλα εξετάζεται από την αστυνομία το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, όμως η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο», αναφέρει ο θείος της. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος που είχε την τελευταία επικοινωνία με την 16χρονη, δεν πιστεύει πως η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο, λέγοντας: «Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

Η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς σύμφωνα με το MEGA oι μώλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης καθώς και μια καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης