Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Είχε κέφια ο Θεοφάνους! Η Βανδή στη σκηνή του #J2USgr με το καίνουργιο τραγούδι!

Άλλο ένα τραγούδι του Θεοφάνους αυτή τη φορά με την Δέσποινα Βανδή που μυρίζει τρελή επιτυχία! Πρώτη παρουσίαση στην σκηνή του #J2USgr

Για ακόμα μια φορά απόψε, το λαμπερό σόου του Open TV/Οmega χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξέφρενο πάρτι, γεμάτο κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά φαντασμαγορικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Ένας σαρωτικός Νίκος Κοκλώνης, μοναδικές εμφανίσεις και υπέροχα τραγούδια on stage ήταν για ακόμα μία φορά τα στοιχεία της επιτυχίας του σόου.

Όλα τα ζευγάρια χάρισαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό όμως η κριτική επιτροπή έδειχνε να είναι πολύ φειδωλή στη βαθμολογία της, γι’ αυτό και οι διαγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν πολύ υψηλούς βαθμούς.

Ωστόσο δικαιολόγησαν την απόφασή τους αυτή λέγοντας πως θέλουν, τώρα στο ξεκίνημα να αρχίσουν από τα… χαμηλά για να υπάρξει στο άμεσο μέλλον διαβάθμιση στις βαθμολογίες των ζευγαριών

Όπως και να έχει, οι εκπλήξεις για ακόμα μία φορά είχαν την τιμητική τους στη βραδιά ενώ μία από τις πιο όμορφες στιγμές του σόου ήταν όταν η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους.

 

Διαβάστε επίσης