Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Η Έλενα του #TheBachelorGR έδειξε ταυτότητα on air στην συμμαθήτρια Γερμανού

Aποκάλυψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πραγματική ηλικία της! «Με προβλημάτισε πάρα πολύ, με αποκάλεσαν διεμφυλική»

Η Έλενα Μπάση, η «38χρονη» παίκτρια του The Bachelor, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

Μετά την εισβολή της στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, η τραγουδίστρια έδωσε την ταυτότητά της στην παρουσιάστρια. «Είναι πάρα πολλά χρόνια μικρότερή μου. Σας το έλεγα εγώ ότι δεν είμαστε συμμαθήτριες» παραδέχτηκε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Με τη σειρά της, η Έλενα Μπάση είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την κοινωνική προκατάληψη. Υπάρχει ηλικία στη γυναίκα;

Ανάμεσα σε άλλα η πρώην παίκτρια του The Bachelor ανέφερε ότι κάποια σχόλια στα social media την προβλημάτισαν όπως τα εξής:

«Δεν με ενόχλησε αλλά με προβλημάτισε πάρα πολύ. Επειδή τώρα τελευταία βλέπω τα social media και τα tweet μου, είδα από πολλούς ανθρώπους ότι με αποκάλεσαν διεμφυλική, ως trangender. Με το φτωχό το μυαλό τους πίστεψαν ότι αυτό το πράγμα θα με προσβάλει ή ότι θα θιχτώ. Θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα αν θα είχα γεννηθεί trans. Δεύτερον η ετεροφυλοφιλία δεν είναι ο μόνος σεξουαλικός προσανατολισμός. Θα ήθελα να το θίξω αυτό γιατί κάποιοι είναι μπερδεμένοι και θα πρέπει να ξεμπερδευτούν».

«Έχω πάθει πλάκα πραγματικά με τον κόσμο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ως επί το πλείστον είναι γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ άτιμα πλάσματα. Πολύ κακό πράγμα.» πρόσθεσε η Έλενα Μπάση.

 

Διαβάστε επίσης