Δευτέρα, 1 Μαρτίου

Δημήτρης Σταρόβας: «Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε χρειάζεσαι βοήθεια»

Η ανάρτηση μετά το σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του για τον γνωστό ηθοποιό

Ο Δημήτρης Σταρόβας, τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω των δηλώσεων που έκανε για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από αρκετές συναδέλφους του.

Μάλιστα, ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, έφτασε να κάνει την Φαίη Σκορδά έξαλλη και να σηκωθεί από τη θέση της, αφού είχε εντελώς αντίθετη άποψη από εκείνον.

Με ένα βίντεο λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Σταρόβας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του. Ενώ, αναφέρθηκε και σε έναν χρήστη, ο οποίος φτάνει σε σημείο να γράφει μέχρι και κάτω από τα θετικά σχόλια.

Δημήτρης Σταρόβας για Σπυρόπουλο

«Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα που ξεκίνησαν όλα αυτά με τις καταγγελίες και όλα αυτά. Πέρασα μια εβδομάδα, δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλιά σας. Υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει.

Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου;» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Διαβάστε επίσης