Τρίτη, 9 Μαρτίου

Survivor 4 spoiler 7/2: Ξέφυγε ο Μπάρτζης! Η παραγωγή απειλεί να τον αλλάξει ομάδα

Θα χαρούν πολύ οι Κόκκινοι όταν θα πέσει στα χεράκια τους…

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο με την παραγωγή του Survivor 4 να σκέφτεται αλλάξει ομάδα τον Νίκο Μπάρτζη!

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης των μπλε έχει δημιουργήσει πάρα πολλές εντάσεις και οι φωνές του είναι συχνές και πολύ δυνατές! Σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε ένα πολύ άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο και συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να επέμβει η παραγωγή και να του βάλει χοντρό χέρι!

Survivor spoiler: Πετάξει εκτός Survivor τον Νίκο Μπάρτζη η παραγωγή;

Όπως χαρακτηριστικά του είπαν: “Τους τσακωμούς τους δεχόμαστε αλλά τα ουρλιαχτά δεν χωράνε εδώ”. Ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε να τρομοκρατείτε από το περιστατικό και την παρέμβαση της παραγωγής και ζήτησε συγνώμη ωστόσο οι άνθρωποι του Ατζούν έδειξαν ιδιαίτερο προβληματισμό! Μάλιστα του ξεκαθάρισαν πως στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο να τον αλλάξουν ομάδα την επόμενη φορά που θα ξεφύγει και να τον στείλουν στους κόκκινους, εκεί όπου δεν θα έχει κανέναν σύμμαχο!

O ίδιος ο παίκτης έγινε έξαλλος και απείλησε και με αποχώρηση όμως μόλις κατάλαβε ότι δεν το παίρνει και πως οι απειλές προς την παραγωγή δεν περνάνε! Χαρακτηριστικά του είπαν πως “την επόμενη φορά που θα μας απειλήσεις θα σε διώξουμε από το παιχνίδι”!

Όπως και να έχει το επεισόδιο της Κυριακής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρασκήνιο με τον τσακωμό του Νίκου Μπάρτζη να ξεχωρίζει από τα πλάνα που θα δούμε από τις δύο παραλίες!

Διαβάστε επίσης