Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη «δίνει» τον James Καφετζή – «Πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει τελικό»

Η πρώην παίκτρια του reality σχολίασε τους συμπαίκτες της

Η Σοφία Μαργαρίτη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο πόδι της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Σοφία Μαργαρίτη, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ, σχολίασε τους συμπαίκτες της και «έδωσε» τον James Καφέτζη.

«Σαφώς με πείραξε που αποχώρησα, ήθελα να μείνω παραπάνω», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη και πρόσθεσε: «Δεν τιμάει ούτε την Μαριάνθη, ούτε τους τρεις συμπαίκτες μου να την λένε τηλεκατευθυνόμενο. Μερικές φορές ήταν και πιο δυναμική από μένα. Της έλεγα να κάνει υπομονή και να δώσει τόπο στην οργή».

«Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος σίγουρα και ο Κοψιδάς δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει τίποτα. Αγωνιστικά υπήρχε ένα διάστημα που τα πήγε κάπως καλά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο θεωρώ. Του αρέσει να τα ανακατεύει τα πράγματα, να τα μαγειρεύει. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά, την ίδια γραμμή. Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν θέλει να φαίνεται μπροστά, έχει τον δεκανέα του, το στρατιωτάκι του που του έλεγε τι να κάνει και ο Τριαντάφυλλος τον ακολουθούσε. Τόσες φορές που τον είχε προσβάλει ο Κοψιδάς, ο Τριαντάφυλλος δεν απαντούσε καν. Του μιλούσε πολλές φορές άσχημα και υποτιμητικά και ο Ντάφι έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή που έκανα παρέα με την Ανθή, ο Ντάφι μου είπε «πρόσεξε, είναι γυναίκα αράχνη, θα σε παρασύρει».
Η Σοφία Μαργαρίτη είπε: «Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου. Η Ασημίνα μου είχε ζητήσει συγγνώμη σε ένα αγώνισμα όταν δεν κατέγραφαν οι κάμερες. Την συγχώρησα γιατί είναι και αυτή μάνα, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα στην κάμερα να το δηλώσω», και πρόσθεσε: «Ο James έχει πλέον αντίπαλο τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James, απλά ο Σάκης είναι πιο ντόμπρος. Ο James δεν είναι τόσο γνήσιος όσο πίστευα, ο Νίκος του χαλάει την εικόνα μερικές φορές με αυτά που λέει. Ο James ναι, πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει τελικό, τώρα θα έχει πρόβλημα γιατί δεν θα μπορέσει να φτάσει τελικό».

Διαβάστε επίσης