Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Ατζούν Ιλιτζαλί: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Mr Survivor – Δείτε φωτογραφίες

Πήρε διαζύγιο και σύναψε σχέση μαζί της – Ψιλή, ξανθιά

Ο Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κρατά την προσωπική του ζωή – όσο μπορεί – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2017, o Ατζούν Ιλίτζαλι παντρεύτηκε τη Σεϊμά Σουμπασί σε έναν γάμο – υπερπαραγωγή, με παράνυμφο την κόρη τους, Μελίσα, την οποία είδαμε πρόσφατα στο Survivor. Έναν χρόνο μετά, επιβεβαίωσε το συναινετικό τους διαζύγιο.

Ο Ατζούν, φαίνεται, πως πλέον έχει προχωρήσει την ζωή του κι έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Ayca Cagla Altunkaya. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, η Ayca βρίσκεται συνεχώς δίπλα του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα του σχέση δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ο Ιλιτζαλί αναρτά φωτογραφίες με τη νέα του σχέση.

Η σύντροφος του Ατζούν

Ατζούν Ιλιτζαλί σύντροφος

Ατζούν Ιλιτζαλί πρώην σύζυγος

Εκείνη, μάλιστα, έχει μια κοινή τους φωτογραφία ως εικόνα προφίλ στο Instagram της, που είναι ιδιωτικό.

 Ατζούν Ιλιτζαλί νέα σχέση

Τι διατροφή δίνει στην πρώην σύζυγό του ο Ατζούν
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Όμως, τα χρήματα αυτά θα τα δίνει με έναν βασικό όρο: Ότι η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος

Οι δυο τους έχουν μια κόρη, της οποίας τα έξοδα για εκπαίδευση έχει αναλάβει ο Acun και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, καθώς ο Ilicali είναι συνέταιρος στο καφέ της Seyma. Ακόμα, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε πως κανείς από τους δύο δεν θα ζητήσει περεταίρω υλική ή ηθική αποζημίωση, σύμφωνα με το CIAO.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.