Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Μπάρκα για Λατινοπούλου: «Σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το “έξω” του και καθόλου το “μέσα του”…»

H μακροσκελής ανάρτηση της

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά το επίμαχο βίντεο της πολιτευτού Αφροδίτης Λατινοπούλου, περί αισθητικής. Η 30χρονη μπορεί να δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές ωστόσο, όπως φαίνεται και από το Πρωινό που βρέθηκε στο πλατό, επιμένει στη θέση της.

Πέραν των δεκάδων χρηστών του διαδικτύου, πολλές διάσημες κυρίες, θέλησαν να της απαντήσουν, αντιδρώντας στα όσα εκείνη υποστήριξε για το «δικαίωμα» των γυναικών να έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα ή αξύριστες μασχάλες. Ανάμεσα τους και η Δανάη Μπάρκα, η οποία μέσα από αναρτήσεις της συνεχώς μας λέει να αγαπάμε το σώμα μας.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου
«Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ έναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ’ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα», σ’ έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου,

σ’ έναν κόσμο γεμάτο φόβους, σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του», σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες», σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου.

Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια & μοναδικότητα».

 

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την Λατινοπούλου
«Λατινοπούλου, άκου κάτι… οι πανάδες που τις αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος, ναι έχω μουστάκι!

Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άντρα μου… κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν… δεν άκουσα τι λες στο βίντεο σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πως φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες “ό,τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας”. Πάρε, λοιπόν, τις αντιαισθητικές πανάδες μου. Ορόσημο για τη γέννηση της κόρης μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη Αφροδίτη Λατινοπούλου

Διαβάστε επίσης