Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο Σάκης Κατσούλης, η πραγματική τους σχέση και η Χριστίνα Κεφαλά – “Ένιωθα πειραματόζωο”

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η νεαρή παίκτρια του Survivor Που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη μέρα και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, τον τρόπο που χώρισαν, τη Χριστίνα Κεφαλά ενώ ξεκαθάρισε και αν είναι τελικά ή όχι ζευγάρι και πάλι.

“Τον Σάκη τον είδα πρώτη φορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα και έπαθα σοκ. Είχα κάνει μόνη μου τη δήλωση. Μετά τον ξαναείδα στο τελικό κάστιγνκ… Μιλήσαμε τότε, με είχε πάρει αγκαλιά και μου είπε καλή επιτυχία… Είχαμε χωρίσει και δε μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Συμβαίνει. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί με όλη την πίεση, μπήκε ο Σάκης με την Χριστίνα και ένιωθα ότι με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα και λύθηκαν όλα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί, ποτέ δε λέω ποτέ αλλά είμαι της άποψης πως όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Θα δείξει όμως το μέλλον τι μπορεί να γίνει.

Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος” είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε επίσης