Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Γιώργος Ασημακόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει τη καρδιά

«Σήμερα είναι η μέρα που μου έκανες το σπουδαιότερο δώρο»

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μας σύστησε συγκεκριμένα την μητέρα του.

Ο νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περιόδο καθώς μετά το Survivor έχει κερδίσει αρκετή δημοσιότητα, ενώ τα επαγγελματικά του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, μιας και κυκλοφόρησε και το πρώτο του τραγούδι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε πριν μερικές μέρες τα γενέθλια του και με αφορμή τις πολλαπλές ευχές που δέχτηκε, προχώρησε σε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση, αφιερωμένη αποκλειστικά στην μητέρα του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου με την μητέρα του
Ο ίδιος μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και στην λεζάντα έγραψε: “Χρόνια πολλά μαμάκα μου να σε χαιρόμαστε !!! Σε αγαπώ πολύ !!! Σήμερα είναι επίσης η μέρα που μου έκανες το σπουδαιότερο δώρο, αυτή που με έφερες στον κόσμο σε ευχαριστώ πολύ μανούλα μου όμορφη”.

Γιώργος Ασημακόπουλος με τη μητέρα του

Η αγάπη του Γιώργου Ασημακόπουλου για τα παιδιά
Συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μετά την συμμετοχή του στο Survivor 4, ο επιχειρηματίας έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την δημοφιλία του για να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη και κυρίως τα μικρά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, μιας και ο αδερφός του έχασε την ζωή του από αυτό.

Mε την άφιξή του στην Ελλάδα φρόντισε να κάνει τα λεγόμενά του πράξη. Πρώτα με τη δωρεά του στο Make a Wish, όπου ανέλαβε να εκπληρώσει τις ευχές δύο παιδιών για ανακατασκευή των δωματίων τους και στη συνέχεια με την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου πέρα από τη δωρεά του πήρε και την απόφασή να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, αλλά και το ταξίδι του με την οικογένειά του στην πατρίδα του την Πάτρα όπου έκανε δωρεά στο ίδρυμα Φλόγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει αρχικά στον Βόλο και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει τις δωρεές του στην “Φλόγα” Βόλου και στο ίδρυμα “Στοργή”, ενώ όπως μάθαμε ήρθε σε επαφή και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρώτο νικητή του Survivor τον οποίο και θαυμάζει απεριόριστα προκειμένου να κάνει μια ανάλογη δωρέα και στο σωματείο Φύλακας Άγγελος που ξεκίνησε ο Ντάνος και προσφέρει σημαντικό έργο σε παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα κακοποίησης.

Πέραν όλων αυτών, επικοινώνησε εκ νέου με τον Διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κ. Παπασάββα και ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος 6 φορές τον χρόνο να φέρνει στην μονάδα ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μάγους και γνωστούς καλλιτέχνες για να διασκεδάζουν τα παιδιά σε μια κίνηση που συμβολικά θα ονομάσει Αλέξανδρος Angel, στη μνήμη του αδερφού του.

Διαβάστε επίσης