Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Η στιγμή της επίθεσης σε δημοσιογράφους και τεχνικούς του OPEN

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN – Θρακομακεδόνες: «Aστυνομικοί ήταν απέναντι και δεν έκαναν τίποτα»

Σοβαρά ερωτήματα για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ καθώς όπως καταγγέλλεται, δημοσιογράφοι δέχονταν επίθεση μπροστά τους και δεν επενέβησαν
Πολύ σοβαρά ερωτήματα εγείρονται για τη στάση της αστυνομίας μετά την επίθεση σε δημοσιογραφικό συνεργείο του OPEN στους Θρακομακεδόνες την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα για τη φωτιά την Αττική.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί του OPEN δέχτηκαν σωματική επίθεση, υπέστησαν κλοπή ενώ η ομάδα που τους επιτέθηκε κατέστρεψε τον τεχνικό εξοπλισμό τους και προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το σοκ, η Ελευθερία Σπυράκη, μία εκ των θυμάτων της επίθεσης, μίλησε στο κανάλι και ανέφερε ότι μπροστά στο περιστατικό της επίθεσης σε δημοσιογράφους από ομάδα περίπου 15 ατόμων, βρίσκονταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι κοιτούσαν και δεν έκαναν τίποτα.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε ότι την ώρα που το συνεργείο του ΟPEN δεχόταν επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα η οποία έσπασε τα τζάμια, χτύπησε δημοσιογράφο και λήστεψε έναν οπερατέρ, απέναντι από το περιστατικό βρίσκονταν αστυνομικοί οι οποίοι κοιτούσαν και δεν έκαναν τίποτα.


Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα.

Διαβάστε επίσης