Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 1 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Ξέσπασε σε δημοσιογράφο του Open πυρόπληκτη – «Ρε αγόρι μου μην ρωτάς μα@@κιες»
Stories to Songs

Ξέσπασε σε δημοσιογράφο του Open πυρόπληκτη – «Ρε αγόρι μου μην ρωτάς μα@@κιες»

Hallocy.comBy Hallocy.com07/08/20210 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Απίστευτη αντίδραση

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες αντιμετωπίζουν τα τελευταία σχεδόν τέσσερα 24ωρα οι πυρόπληκτοι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μια γυναίκα, μιλώντας στην κάμερα του Open, μέσα σε όλα ανέφερε πως: «Καιγόμαστε, καήκαμε μάλλον και δεν ήλθε ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα πυροσβεστικό».

Η κατάσταση με την φωτιά στην Αττική είναι εφιαλτική και πολλοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να συγκρατήσουν την οργή τους, απέναντι και στην κάλυψη που γίνεται από τα κανάλια.

«Ρε αγόρι μου, ειλικρινά, να σου πω κάτι; Μη ρωτάς μ@@@@ίες!», ήταν η αντίδραση της γυναίκας απαντώντας σε μια από τις ερωτήσεις ενώ επίθεση έγινε και στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τις φωτιές!

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις φωτιές
Το πρωί του Σαββάτου (7/8), ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι και μίλησε για τις φωτιές που έχουν πλήξει κάθε μεριά της χώρας μας τις τελευταίες μέρες.

Την ώρα που οι πυρόπληκτοι ξεσπούν κατά του πρωθυπουργού, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως όλες οι εκτάσεις που κάηκαν θα κριθούν αναδασωτέες.

«Είμαστε ευγνώμονες στις γυναίκες και στους άνδρες της Πυροσβεστικής, σε όλους τους εθελοντές, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Λιμενικό για την τεράστια προσπάθεια την οποία κατέβαλαν και χθες το βράδυ να ελέγξουν τα μεγάλα πύρινα μέτωπα, κυρίως στην Αττική, στην Εύβοια, στην Ηλεία και στη Μάνη.

Η κατάσταση σήμερα είναι λίγο καλύτερη από χθες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη ένταση την προσπάθεια ώστε να οριοθετηθούν όλες οι πυρκαγιές και να μην έχουμε κάποιον κίνδυνο αναζωπύρωσης.

Προτεραιότητα όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες ήταν πρώτα και πάνω απ’ όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό η προστασία των περιουσιών, κυρίως η φωτιά να μην εισέλθει εντός οικισμών καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα είχαμε πολύ μεγάλες ζημιές. Και βέβαια η προστασία των κρίσιμων υποδομών, πρωτίστως της ηλεκτροδότησης του Λεκανοπεδίου, και εκεί έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήμασταν χθες.

Θέλω και πάλι να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη γι’ αυτό το οποίο έχει συμβεί.

Να διαβεβαιώσω για ακόμη μια φορά όλους τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους θα είναι η πρώτη πολιτική μου προτεραιότητα.

Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες. Θα αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο δρομολογούμε τα έργα προστασίας, τα αντιπυρικά, τα αντιδιαβρωτικά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις αναδασώσεις.

Και με πολύ μεγάλη προσπάθεια και, πιστεύω, και με την συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, όταν με το καλό περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι, θα στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο να αποκαταστήσουμε τις ζημιές με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και στο να αποκαταστήσουμε και πάλι το φυσικό μας περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΣάλος με την Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημιουργεί ερωτηματικά!
Next Article Η στιγμή της επίθεσης σε δημοσιογράφους και τεχνικούς του OPEN

Related Posts

30 Views

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025 Music Clips 30 Views
16 Views

Όταν οι Φίλοι Εξαφανίζονται στα Δύσκολα – Βίντεο

23/04/2025 Music Clips 16 Views
8 Views

Δεκαπέντε Χρόνια Φιλίας: Μια Ιστορία Πιο Πλούσια από Χρυσάφι – Βίντεο

22/04/2025 Stories to Songs 8 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more