Σάββατο, 21 Μαΐου

Φως στο Τούνελ: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο -Το θέατρο της 33χρονης «μάνας» μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

Φως στο Τούνελ: Σοκαριστικά ντοκουμέντα από συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το βράδυ της Παρασκευής, 1/4, η εκπομπή φως στο Τούνελ, έφερε δύο ανατριχιαστικά ντοκουμέντα στο φως της δημοσιότητας. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για την υπόθεση με τα τρία νεκρά αδέρφια στην Πάτρα και προκαλούν ανατριχίλα.

Το επεισόδιο της εκπομπής Φως στο Τούνελ την Παρασκευή έφερε στο φως δύο σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή.

Τα όσα ακούγονται, προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την αποφασιστικότητά της να πείσει τις φίλες της, με τις οποίες επικοινωνεί, παίζοντας «θέατρο» λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

Φως στο Τούνελ: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο -Το θέατρο της 33χρονης «μάνας» μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο, δήθεν «πεσμένη».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ, που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού.

Λίγο μετά μιλούσε πάλι με τις φίλες της εξαγριωμένη:

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Τα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε η εκπομπή Φως στο Τούνελ
Τα ηχητικά αυτά ντοκουμέντα δεν σβήστηκαν και τα παρουσίασε το «Τούνελ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης