Παρασκευή, 20 Μαΐου

Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα» – Οι δηλώσεις έξω από τον ανακριτή

Στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας βρέθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4.

Ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και ανέφερε ότι μαζί με τον δικηγόρο του δήλωσε υποστήριξη κατηγορίας εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που υποστήριζα μέχρι τελευταία στιγμή έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανείς από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις Αρχές γι’ αυτό» επεσήμανε στους δημοσιογράφους ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, είπε: «Καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές να δούμε τι θα ακολουθήσει. Μέχρι τώρα, είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια ή ο,τιδήποτε άλλο. Είναι παθολογικά τα αίτια. Αυτό κυνηγάγαμε τόσα χρόνια για τη Μαλένα κυρίως, να πάρουμε μία απάντηση. Με αυτά πορευόμασταν».

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε τα λεγόμενα της πρώην πεθεράς του ότι υπήρξε κακοποίηση της Τζωρτζίνας. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είχε έρθει κοινωνική υπηρεσία από μία κλήση που είχε λάβει. Γνωρίζουν οι ίδιοι από το αρμόδιο τμήμα τι έχει γίνει. Την άλλη, το παιδί είχε πάει στο Καραμανδάνειο για κάποιες μελανιές. Ο,τιδήποτε είναι αποδεδειγμένο στα νοσοκομεία και τις αρμόδιες Αρχές».

Ο 30χρονος πατέρας υπογράμμισε ότι δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου, καθώς δεν τον ενδιαφέρει αυτό στην δεδομένη φάση, αλλά μόνο η αλήθεια για τα τρία παιδιά.

Διαβάστε επίσης