Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν ξέρω αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του, δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα»

Η Διονυσία Γεωργιάδου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη. Η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα, μίλησε για την όμορφη σχέση τους αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει το παιδί του.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, μέσω ενός κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου είπε να βγούμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου, παιδί ετοιμαζόμασταν να κάνουμε. Είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Είχαμε και μια αποβολή. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο που καταρχήν δεν θα έχει πατέρα και που θα φέρει ένα πένθος. Θα γεννηθεί με μια ιστορία πένθους. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω», είπε χαρακτηριστικά, ερμηνεύοντας την απώλεια του συντρόφου της, και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού μετά τον θάνατό του.

Για την «επόμενη μέρα» της απώλειας, η ηθοποιός δήλωσε πως «ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα».

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», αποκάλυψε στο τέλος η Διονυσία Γεωργιάδου σχετικά με τον σύντροφό της και θέλοντας να τον θυμάται για πάντα.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.